background

Project ontwerpen

Data verzameld door het projectontwikkelingsteam wordt onderworpen aan een gedetailleerd technische beoordeling door onze ervaren ingenieurs. Na dit proces worden de meest succesvolle ontwerpvoorbeelden, ontworpen met de meest adequate kennis, gepresenteerd aan onze klanten. Het project gaat van start wanneer de systeemcomponenten die geselecteerd zijn in overeenstemming met de voorkeuren van de klant plaats nemen.

Adviesdiensten

De zon is altijd aan het schijnen, daarom kunnen zonnepanelen altijd aan het werk en zijn daarom een geweldige keuze. Als u ervoor kiest om een Zonne energiecentrale te bouwen of u heeft hier vragen over, is Solar Atelier bereid om u technische advies te bieden. Hierbij maakt het niet uit of het een grote, kleine, dak of land installatie is. Wij staan altijd klaar om onze klanten te ondersteunen onder wat voor voorwaarden dan ook, met behulp van onze eerlijkheid en transparantie.

Installaties

Zoals eerdergenoemd, maakt het voor ons niet uit of het kleine of grote, plat of schuin dak of land installaties zijn. Wij streven om een Zonne energiecentrale te onderwerpen met oog voor veiligheid en kwaliteit, die het best bij u past.

Bediening en onderhoud

Volgens ons principe “Smart Engineering” hechten wij belang aan de continuïteit en foutloze werking van zowel de systemen als de installatie. Hierom, monitoren wij de systemen die wij ontwerpen en installeren. Gedurende een jaar, meten wij de prestaties en voeren wij preventief periodiek onderhoud uit. Op verzoek van onze klanten kunnen wij de onderhoudsperiode van één jaar onder het standaardcontract verlengen en ervoor zorgen dat uw faciliteit met de hoogste prestatie opereert.

Wereldwijde Aanvoerketen

Elk door Solar Atelier ontworpen project is uniek. Wij stemmen deze projecten af op de wensen van onze klanten en werken met betrouwbare en kwalitatieve merken. Stiptheid in levering van systeemonderdelen is zeer belangrijk voor ons, zo kunnen wij optimale klanttevredenheid bieden.